کسب مقام اول ناحیه در مسابقه طناورز و جام قهرمان ترافیک توسط دبستان دخترانه علوم پزشکی

برچسب ها: اخبار دبستان دخترانه, موفقیت دبستان دخترانه, مراسم و بزرگداشت دبستان دخترانه, اطلاعیه, اطلاع رسانی

باسمه تعالی

به فضل الهی و با تلاش و کوشش دانش آموزان عزیز و مساعدتهای بی شائبه مربیان محترم ورزش سرکار خانم صالحی و سرکار خانم شکیبا ، در روز جمعه مورخه ی 19/9/95  مسابقه ی طناب زنی مرحله ی ناحیه درر رشته ها گروه های سنی زیر در سالن ورزشی رضوان برگزار گردید که چون همیشه مربیان و نور چشمان عزیز برگ زرینی بر افتخارات این دبستان و مجتمع افزودند و مقام اول ناحیه را کسب نمودند.

باشد که انشاالله همواره نظاره گر موفقیت های بیش از بیش عزیزان در همه عرصه های ورزشی ، علمی و مذهبی و ... باشیم.

نتایج مسابقات طناب زنی ابتدایی

ماده جاگینگ 30 ثانیه دوره اول ابتدایی

مقام اول

روژین رفعتی خواه