اطلاعیه ثبت نام پایه دهم دبیرستان دخترانه

برچسب ها: اطلاع رسانی

اطلاعیه ثبت نام سال دهم دبیرستان (متوسطه دوره دوم)

دبیرستان دخترانه دانشگاه علوم پزشکی

به اطلاع اولیاء محترم که فرزندشان در آزمون ورودی پایه دهم دبیرستان علوم پزشکی شرکت کرده‌اند می‌رساند که نتایج پذیرفته‌شدگان حداکثر تا 24 ساعت بعد از برگزاری آزمون مجتمع در سایت es.sums.ac.ir قابل رویت می‌باشد. لذا خواهشمند است با رعایت موارد زیر اقدامات لازم جهتت  ثبت‌نام را بعمل آورید.

ثبت نام آنان در سال تحصیلی 97-96 در تاریخ های

دوشنبه 29/3/96 لغایت سه شنبه 30/3/96 انجام می‌پذیرد.

لذا خواهشمند است قبول شدگان با به همراه داشتن مدارک ذیل جهت ثبت نام به واحد آموزش مراجعه فرمایید.

بدیهی است عدم مراجعه در تاریخهای فوق الذکر به منزله انصراف از ادامه تحصیل در این واحد آموزشی تلقی می گردد و دبیرستان از افراد جایگزین جهت تکمیل ظرفیت استفاده می کند و واحد آموزشی هیچگونه مسئولیتی ندارد.

مدارک مورد نیاز سال دهم دبیرستان دوره دوم

1- دوازده قطعه عکس 4×3 تمام رخ که در سال جاری گرفته شده باشد، (پشت نویسی شده: نام و نام خانوادگی،نام پدر، شماره  شناسنامه،تاریخ تولد،محل صدور) (پشت سفید سال جاری).

توجه : درصورت ارائه عکس سال قبل عودت داده می شود.

2-شناسنامه و 2 برگ فتوکپی از صفحه اول آن. (در صورت داشتن توضیحات، فتوکپی آن الزامی است.(خوانا) .

3-کارنامه سال نهم  دبیرستان دوره اول (با مهر و امضاء آموزشگاه).

4- گواهینامه‌ی قبولی سه ساله متوسطه دوره اول (با مهر و امضاء آموزشگاه).

5- هدایت تحصیلی دوره اول دبیرستان و دو برگ فتوکپی از آن .

6- کارنامه سال های هفتم و هشتم دبیرستان دوره اول.

7-کارت بهداشت مخصوص ورودی دبیرستان ( مراجعه به مرکز بهداشت جهت واکسیناسیون)( سال 97-96) و دفترچه سلامت سال قبل  به همراه پرونده بهداشتی.

8- 2 برگ فتوکپی از آخرین حکم کارگزینی اولیای کارمند علوم پزشکی (در صورتی که مادر دانش‌آموز دارای حکم کارگزینی است، ارائه  فتوکپی صفحه اول و دوم شناسنامه مادر الزامی می‌باشد) یک نسخه مخصوص حسابداری، یک نسخه جهت ثبت نام در دبیرستان.

9- به همراه داشتن کد ملی کلیه اعضای خانواده (جهت تکمیل فرمهای مخصوص ثبت نام).

10- تکمیل کلیه فرم های ارائه شده.

11. تاییدیه فرم های حسابداری.

11- کد پستی محل سکونت.

12- پوشه رنگ آبی.